قواعد کلی مقاله نویسی به سبک APA
هر مجلهای برای چاپ مقالات خود سبکهای متفاوتی از ساختاربندی و نگارش را مورد تایید قرار میدهد که بیشک سبک APA یکی از محبوبترین و رایجترین سبکها میباشد. با شنیدن سبک APA اغلب افراد فقط فرم خاص رفرنسدهی در مقاله را تصور میکنند ولی در حقیقت سبک رفرنس دهی APA به غیر از شکل خاص فرمت رفرنس دهی به جزییاتی در کل بدنه مقاله نیز اشاره دارد. در زیر به ذکر قواعد کلی مقاله نویسی به سبک APA اقدام میکنیم. با وب سایت چاپ مقاله اوج دانش همراه باشید.
قواعد کلی مقاله نویسی به سبک APA
۱- سطور مقاله میبایست دابل اسپیس (double-spaced) با حاشیه ۱ اینچ باشد.
۲- مقالات میبایست در فونت Times New Roman و با سایز ۱۲ نگارش شوند.
۳- رانینگ هد یا هدر مقاله باید در بالای تمامی صفحات رویت شود. رانینگ هد باید خلاصهای از عنوان مقاله باشد و نباید حداکثر از ۵۰ کارکتر بیشتر باشد.
۴- صفحه عنوان باید شامل تیتر یا عنوان مقاله بعلاوه نام مولف و افلیلییشن (affiliation) که همان وابستگیهای سازمانی است باشد.
۵- چکیده مقاله میبایست در حدود ۱۵۰ الی ۲۵۰ کلمه باشد.
۶- رفرنسهای داخل متن میبایست در یک بخش جداگانه ذیل عنوان رفرنسها می بایست با جزییات دقیق و کامل ذکر گردند.
دلایل مختلفی وجود دارد که باعث شده است روش APA بر سایر روشهای رفرنس نویسی برتری داشته باشد که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
– این روش از طرف انجمن روانشناسی آمریکا معرفی شده است.
– مورد قبول بسیاری از مجلهها و انجمنهای علمی معتبر بین المللی است.
– به طور مداوم مورد بازنگری قرار میگیرد.
– با بسیاری از نرمافزارهای مدیریت منابع علمی مانند EndNote سازگار است.
– توسط بسیاری از پایگاههای اطلاعات علمی مورد قبول واقع شده و در موقع جستجوی اطلاعات میتوان اطلاعات را بر اساس آن دریافت کرد.
بازهم تاکید میکنیم که در پذیرش و چاپ مقاله هر ژورنالی در بخش راهنمای مولفان فورمت مورد قبول خود برای مقالات را ارایه داده است. در این بخش مولفان میبایست بر اساس رهنمودهای اعلام شده آن مجله اقدام نمایید.
لینکهای مفید دیگر را نیز مطالعه کنید.
چاپ مقاله در مجلات مورد تایید وزارت علوم
چاپ و پذیرش مقاله در مجلات علمی
دیدگاه خود را ثبت کنید