اولین موردی که ادیتورهای مجله در مقاله ارسالی به آن نگاه می کنند
شاید شما هم شنیده باشید که صاحبان مشاغل وقتی برای استخدام افراد در سازمان خود درخواست روزمه میکنند فقط چند ثانیه به هریک از رزومهها وقت میگذارند و از این رو به افرادی که قصد دارند برای شغلی رزومه ارسال کنند موکداً توصیه میشود که رزومه خود را به شکلی طراحی و تنظیم کنند تا در آن چند ثانیه حساس بتوانند نظر مدیر سازمان را برای بازبینی مجدد رزومه و دعوت برای مصاحبه شغلی جلب کنند. بله، باید بگوییم که فرآیند کار در مجلات علمی از سوی ادیتورهای مجله نیز اینگونه است. تصور کنید وقتی مجلهای دارای اعتبار مهم علمی است از سراسر جهان برای چاپ، مقاله برای آن ارسال میشود و ادیتورها نیز به لحاظ منطقی نمیتوانند محتوای تمامی مقالات را بازکرده و نگاه کنند؛ اما چاره کار چیست؟ اولین موردی که ادیتورهای مجله در مقاله ارسالی به آن نگاه می کنند چه چیزی است و برحسب آن مولفان مقاله چه اقدامی باید انجام دهند. واقعیت این است که دقیقاً همانند شغلیابی، اینکه شما مهارت بسیار عالی در انجام یک کار داشته باشید به نظر برای شغلیابی ضروری است اما کافی نیست و میباید خود را به بهترین نحو ممکنه معرفی کنید. در مقاله هم روال بر همین منوال است. هرچقدر شما مقاله عالی نوشته باشید برای چاپ و پذیرش کافی نیست و میبایست به بهترین شکل و سریعترین حالت ممکنه در ذهن ادیتور مجله بازخورد ایجاد کنید تا وی متقاعد شود تا مقاله شما را برای بازبینی کامل در مراحل بعدی انتخاب کند. به اصطلاح گفته میشود باید مواردی را رعایت کنید تا ادیتور مجله مقاله شما را از روی ایمیل دانلود کند! در این مطلب به ذکر این مورد حساس خواهیم پرداخت. با وب سایت چاپ مقاله اوج دانش همراه باشید.
بیشتر بخوانید: نمونه کاورلتر برگرفته از پایگاه تیلور فرانسیس
اولین موردی که ادیتورهای مجله در مقاله ارسالی به آن نگاه می کنند
ادیتورهای مجله سعی میکنند به برخی از اصول کلیدی در مجلات ارسالی به انها نگاه کنند تا فرآیند تصمیم گیری در مورد مقاله مزبور را سریعتر کنند و بتوانند مقلات مورد نظر خود را انتخاب نمایند. تقریباً تمامی ادیتورهای مجله اولین موردی که به آن توجه میکنند کاورلتر است و این کاور لتر میبایست در فایلی جداگانه و در کنار مقاله ارسالی به صورت مشخص به مجله ارسال شده باشد.
کاورلتر باید به صورت خلاصه نه فقط اجزای کلیدی پژوهش را میبایست مورد توجه قرار دهد بلکه باید چرایی و چگونگی ارتباط موضوع مقاله خود با موضوع و اسکوپ مجله را به روشنی و به وضوح تبیین کند. یکی از شایعترین دلایل رد یک مقاله آن است که مقاله با اسکوپ مجله در ارتباط نیست. باید اذعان کنیم که ادیتور به محتوای مقاله شما توجهی ندارد و صرفاً با قدرت تبیین شما در کاورلتر سروکار دارد. برای مثال، فرض کنید یک دانشجوی معماری درباره طراحی فضای داخلی ساختمان و تاثیر آن بر روی افسردگی و اضطراب ساکنان پژوهشی انجام داده است و قصد دارد مقاله خود را در یک مجله روانشناسی چاپ کند. حال، با توجه به اینکه اطلاعات تحصیلی مولف یا مولفان در رشته معماری است باید تبیین و توجیه دقیق و شفافی از چرایی ارتباط این مقاله با اسکوپ مجله به ادیتور ارایه گردد که در غیر اینصورت ادیتور به احتمال بسیار زیادی مقاله را ریجکت خواهد نمود. ادیتورها درباره میزان ارتباط مقاله با موضوعیت مجله بسیار حساس هستند و درباره آن هیچگونه انعطافپذیری ندارند.
اگر موضوعیت مقاله با اسکوپ مجله ارتباط روشنی نداشته باشد سعی کنید در مناطق حساس از کلیدواژههای مرتبط با اسکوپ مجله استفاده نمایید؛ این مناطق حساس عبارتند از کاورلتر، چکیده و بخش کلیدواژگان. همچنین، در کارولتر سعی کنید به صورت شفاف کاربردهای آتی مقالهتان را برای خوانندگان و پژوهشهای بعدی بنویسید و اینکه چرا فکر میکنید برای خوانندگان ژورنال این مقاله جذاب خواهد بود. در داخل کاورلتر باید به ادیتور نشان دهید که شما اصول مربوط به کپی رایت را دیده و مطالعه نمودهاید.
اگر شما کاورلتر را خوب نوشته باشید ادیتور را مجاب خواهید کرد تا به فایل مربوط به مقاله اصلی شما برود و آن را برای مراحل بعدی انتخاب نماید. در مراحل بعدی، داوری مقاله برحسب کیفیت مقاله از دیدگاههای مختلف به شما بازخوردهایی را ارایه خواهد داد و این احتمال وجود دارد که مقاله رد شود یا بعد از اصلاحات احتمالی مورد پذیرش قرار گیرد.
لینکهای مفید دیگر را مطالعه کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید