برای نگارش جملات چکیده مقاله از چه زمانی باید استفاده شود؟
بعد از اتمام نگارش مقاله چکیده مقاله نگارش میشود. معمولاً بسیاری از محققانی که وقت زیاد و سواس گونهای جهت نگارش محتوای مقاله صرف میکنند هنگام نگارش چکیده مقاله وسواس زیادی به خرج نمیدهند. در واقع بهتر است بدانید ویترین مقاله شما چکیده مقاله است. با دیدن چکیده مقاله خواننده ترغیب میشود تا محتوای مقاله را نیز بخواند. علاوه بر این، ادیتور مقاله هنگامی که چکیده مقاله شما را میخواند صرفا قصد ارزیابی محتوای مقاله شما را ندارد بلکه زبان نگارشی و توجه به جزییات نگارش یکی از مقیاسها و ملاکهای وی برای ارزیابی مقاله شماست. در زیر سعی شده است برای پاسخ به سوال ” برای نگارش جملات چکیده مقاله از چه زمانی باید استفاده شود؟ “ اصولی بر اساس منابع مختلف ارایه شود. با وب سایت چاپ مقاله اوج دانش همراه باشید.
بیشتر بخوانید: نوشتن چکیده مقاله
برای نگارش جملات چکیده مقاله از چه زمانی باید استفاده شود؟
هنگام نگارش جملات چکیده معمولاً فعلهای جملات در زمانهای مختلفی ذکر میگردد. زمانی که شما میباید در حین نگارش فعلهای جملات بیشترین استفاده را بکنید بستگی به موضوع جملات شما دارد. در زیر قاعده اصلی و کلی را برای پاسخ به این سوال ارایه میکنیم.
– تمامی جملاتی که به واقعیت های عمومی اشاره میکنند میبایست در زمان حال نگارش شوند. برای مثال: طلاق یکی از معضلات اجتماعی به شمار میرود.
– تمامی بحثهایی که درباره پژوهشهای قبل آورده میشود میبایست در زمان گذشته ذکر شوند.
– اگر موضوع جمله نگارش چیزی در مورد مقاله کنونی است میبایست از زمان حال استفاده کنید. برای مثال: “مطالعه ما نشان میدهد….”، “پژوهش ما اذعان میدارد که….” .
– دربخش نتیجهگیری و تفسیر نتایج چکیده، شما میبایست از زمان حال استفاده کنید.
– اگر جمله شما برای اشاره به مشاهدات و نتایج واقعی پژوهش های قبلی است میباید از زمان گذشه استفاده کنید. برای مثال: “مایک و همکاران نشان دادند که …”
برای نگارش چکیده مقاله و جزییات آن بسیار حساس و دقیق باشید. چکیده مقاله میبایست دقیقاً حاوی انچه که شما در پژوهش خود انجام دادهاید باشد نه بیشتر و نه کمتر. اگر در چکیده مقاله ادعای هرچند بسیار جزیی داشته باشید اما در متن مقاله شواهدی مبنی بر این ادعا وجود نداشته باشد از نظر داور مجله به عنوان یک ایراد اساسی شناخته میشود و از انجاییکه ادیتورهای مجله عمدتاً وقت برای خواندن کامل مقاله ندارند و بیشتر کاورلتر و چکیده مقاله را میخوانند سعی کنید هیچ بهانهای به ادیتور مجله ندهید و چکیده مقاله را با دقت، ساده و دور از هرگونه پیچیدگی نگارش کنید. برای مطالعه اصول نگارش یک چکیده خوب میتوانید این مطلب را نیز مطالعه کنید.
لینکهای مفید دیگر را نیز مطالعه کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید